Ciorba de peste

de epurasha2bb in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2010 | 6400 vizualizari

 

pentru sotul meu

 

INGREDIENTE

  • capul si coada de la un peste mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 2 linguri de orez
  • putin otet sau zeama de lamaie
  • leustean si patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se curata legumele si se toaca marunt, se calesc in putin ulei si se da un praf de sare.Se toaca si o rosie acolo.Se pune apa peste aceasta caleala si se lasa la fiert impreuna cu 2 linguri de orez.Se adauga spre sfarsit o lingura de otet si apoi capul si coada de la peste.Se mai lasa 20 de minute la fiert impreuna.Ultima data adaugam verdeata tocata  si apoi oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

10.07.2010, 22:24

ela mersi de apreciere

mena29 1

10.07.2010, 22:38

Epu,pentru sotul tau si pentru noi,ador pestele deci si ciorbita ta de pestenota zece cu felicitari

epurasha2bb 1

11.07.2010, 00:01

multumesc mena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu carne de pui si legume